Промотивни акции АЛАТИ

logo AEG
AEG Limited 1
AEG Limited 2
Акумулаторска штрафилица за гипс
12V/2,0 Ah
Акумулаторска штрафилица за гипс
АРТ: BTS12CLi-202C
12.990 денари
Акумулаторска дупчалка/одвртувач
12V/2,0 Ah Li-Ion x 2, во торба
Акумулаторска дупчалка/одвртувач
АРТ: BS12C2 Li-202B
9.999 денари
Aголна брусилка
700 W
Aголна брусилка
АРТ: WS7-115S
3.499 денари

Сет 2 акумулаторски дупчалки
18V/1,5 Li-Ion
Сет 2 акумулаторски дупчалки
АРТ: JP2B18Li-152B
14.990 денари
Акумулаторска дупчалка/одвртувач 18V/2,0 Ah Li-Ion, х 2, во куфер
Акумулаторска дупчалка/одвртувач
АРТ: BS18C2XLI-202C
14.999 денари
SDS-plus дупчалка 800 W, + брзостезен футер, во куфер
SDS-plus дупчалка 800W
АРТ: KH26XE
12.999 денари

Штрафилица за гипс 730 W
 
Штрафилица за гипс 730 W
АРТ: S4000E
8.990 денари
Лизгачка компактна циркуларна пила 1500 W F-216 mm
Лизгачка компактна циркуларна пила
АРТ: PS216L
24.990 денари
Лизгачка компактна циркуларна пила 2000 W F-254 mm
Лизгачка компактна циркуларна пила 2
АРТ: PS254L
29.990 денари

Сет бургии и влошки за одвртување 30 парчиња
Сет бургии и влошки за одвртување 30 парчиња
АРТ: 4932430410
1.490 денари
Сет бургии и влошки за одвртување 50 парчиња
Сет бургии и влошки за одвртување 50 парчиња
АРТ: 4931430411
2.490 денари
Сет бургии и влошки за одвртување 70 парчиња
Сет бургии и влошки за одвртување 70 парчиња
АРТ: 4932352670
2.490 денари

logo bahco

Кутија за алат
 
Кутија за алат
АРТ: 4750PTB50
1.990 денари
Рачна пила
 
Рачна пила
АРТ: 144-16-8DR-HP
500 денари 450 денари
Сет комбинирани клучеви со крцкало
 
Сет комбинирани клучеви со крцкало
АРТ: 10RM/SH6
3.990 денари

Шублер 150 мм
 
Шублер 150 мм
АРТ: 1150-1/2H/P
2.350 денари
Грнитура имбус клучеви 2/2,5/3/4/5/6/7/8/9/10/12 мм
Грнитура имбус клучеви 2/2,5/3/4/5/6/7/8/9/10/12 мм
АРТ: 1998М/11Т
1.260 денари
Сет за прецизна електроника со 72 парчиња алат во куфер
Сет за прецизна електроника со 72 парчиња алат во куфер
АРТ: 2013
39.990 денари

Рачна пила на склопување
 
Рачна пила на склопување
АРТ: 396-HP
1.199 денари
Ножици за кроење, капацитет 30 мм
 
Ножици за кроење, капацитет 30 мм
АРТ: P1-23
1.799 денари
Ножици за кроење
 
Ножици за кроење  P121-20-SES2395
АРТ: P121-20-SES2395
1.390 денари 1.250 денари

Ножици за кроење
 
Ножици за кроење P114-SL-50
АРТ: P114-SL-50
2.790 денари
Супер лесни ножици за кроење, капацитет 90 цм
Супер лесни ножици за кроење, капацитет 90 цм
АРТ: P160-SL-90
4.550 денари
Ножици за ограда
 
Ножици за ограда
АРТ: P59-25
1.599 денари

logo irimo

Гарнитура имбус клучеви
2-2,5-3-4-5-6-7-8-10-12 mm
Гарнитура имбус клучеви
АРТ: I-041021
950 денари
Клешта за осигурачи
 
Клешта за осигурачи
АРТ: I-061761
1.799 денари 1.620 денари
Клуч за тркала 19 mm
 
Клуч за тркала 19 mm
АРТ: I-065081
1.599 денари 1.440 денари

Склоплива работна маса
носивост 100 kg, лесно пренослива и компактна, 4 различни позиции
Склоплива работна маса
АРТ: I-9062WB100
5.590 денари
Пиштол за силикон
 
Пиштол за силикон
АРТ: I-P215
1.650 денари 1.480 денари
Аголна полирка на воздух f180 mm
 
Аголна полирка на воздух f180 mm
АРТ: I-P809
10.990 денари

logo Milwaukee

Акумулаторска дупчалка
12V/2,0 Ah Li-Ion
Акумулаторска дупчалка 12V/2,0 Ah Li-Ion
АРТ: M12BDDXKIT-202C
12.999 денари
Акумулаторски сет дупчалка и ударен одвртувач 12V
Акумулаторски сет дупчалка и ударен одвртувач 12V
АРТ: M12BPP2B-421C
14.999 денари
Акумулаторска дупчалка/одвртувач без четкици 12V/4,0 Ah Li-Ion, +КУФЕР со 50 парчиња прибор
Акумулаторска дупчалка/одвртувач без четкици 12V/4,0 Ah Li-Ion, +КУФЕР со 50 парчиња прибор
АРТ: M12FPD-402XA
16.999 денари

Акумулаторска дупчалка
18V/2,0 Ah Li-Ion
Акумулаторска дупчалка 18V/2,0 Ah Li-Ion
АРТ: M18BLDD-202C
16.999 денари
Акумулаторска дупчалка 18V/5,0 Ah Li-Ion, +КУФЕР со 100 парчиња прибор
Акумулаторска дупчалка 18V/5,0 Ah Li-Ion, +КУФЕР со 100 парчиња прибор
АРТ: M18BLDD-502XA
24.999 денари
Акумулаторска SDS-plus дупчалка 18V/4,0 Ah Li-Ion
Акумулаторска SDS-plus дупчалка 18V/4,0 Ah Li-Ion
АРТ: HD18HX-402C
28.999 денари

Акумулаторска брусилка само тело
 
Акумулаторска брусилка само тело
АРТ: M18CAG115XPD-0
11.999 денари
Акумулаторска SDS-plus дупчалка само тело
Акумулаторска SDS-plus дупчалка само тело
АРТ: M18CHPX-0
21.999 денари
Акумулаторска сабјаста пила само тело
Акумулаторска сабјаста пила само тело
АРТ: M18BSX-0
14.999 денари

SDS-plus дупчалка 725 W
 
SDS-plus дупчалка 725 W
АРТ: PH26
10.999 денари
Дупчалка 705 W, 0-3600 врт./мин.
 
Дупчалка 705 W, 0-3600 vrt/min
АРТ: PD705
5.799 денари
Дупчалка 1010 W, 2-брзини, футер 16 mm
Дупчалка 1010 W, 2-брзини, футер 16 mm
АРТ: SB2-35D
20.999 денари

logo palmera

Одвртувач крстаст PH-0 x 290 mm
Одвртувач крстаст
АРТ: P-506290
200 денари
Електричарски нож
Електричарски нож
АРТ: P-850200
150 денари
Куфер за алат за електроника
на тркала
Куфер за алат на тркала
АРТ: P-941710
15.990 денари

logo ridgid

Ласерски нивелир CL-100
 
Ласерски нивелир CL-100
АРТ: R-38758
6.990 денари
Ласерски мерач за температура /-50° - 800°С/ IR-200
Ласерски мерач за температура /IR-100/
АРТ: R-36798
6.990 денари
Гас детектор за метан, бутан, бензин, хидроген, етан...
Гас детектор за метан, бутан, бензин, хидроген, етан
АРТ: R-36163
6.990 денари

Лизгачки држач за скали за комбе
 
Лизгачки држач за скали за комбе
АРТ: R-32588
19.990 денари
Чистач за одвод на мијалник и шолја
 
Чистач за одвод на мијалник и шолја
АРТ: R-36043
29.990 денари
Секач за ИНОКС цевки 6-65 mm
 
Секач за ИНОКС цевки
АРТ: R-31803
6.550 денари