Изложба на возила АСУЦ „Боро Петрушевски“

На 12.05.2019 година по 5ти пат се одржа традиционалната изложба на автомобили на полигонот на АСУЦ (Авто Сообраќаен Училишен Центар) на град Скопје, а во организација на АМК АСУЦ кој е составен дел на Училиштето.

Повеќе »
Еуроимпекс  на „Отворен ден“ со презентација за учениците

Еуроимпекс беше меѓу претставниците од единаесет реномирани компании кои имаа можност да остварат контакт и да извршат интервјуа со повеќе од 100 ученици од завршните години од АСУЦ „Боро Петрушевски“ на Град Скопје.

Повеќе »
Еуроимпекс – локален партнер во Меѓународен проект во рамките на програмата  „Еразмус +“

Еуроимпекс, веќе неколку години, соработува со средното сообраќајно училиште АСУЦ Боро Петрушевски – Скопје, во рамките на програмата Еразмус +.

Повеќе »
Еуроимпекс со најновите понуди на брендовите Valvoline и Toyo Tires во City Mall

Компанијата Еуроимпекс, ве повикува во Сити Мол на локација спроти познатото кафуле Play café во периодот од 5ти до 10ти април на дружење и запознавање со најновите производи и понуди на брендовите Valvoline и Toyo Tires.

Повеќе »
Враќање во историјата „ДЕНОТ НА PEUGEOT 404“

Во чест на легендарниот модел на Брендот Peugeot на ден 4 април 2019та година, по втор пат се одржа дефиле за одбележување на “Денот на Peugeot 404“.

Повеќе »
Тест возење со НОВИОТ PEUGEOT 508

На ден 13.3.2019, автомобилските експерти од земјава имаа можност да го тестираат радикалниот лав - Новиот Peugeot 508.

Повеќе »
Еуроимпекс со нов дилерски центар во Битола

Еуроимпекс, генерален увозник за Peugeot возила во регионот, официјално го претстави новиот продажно- сервисен салон „365 Ауто“ во Битола.

Повеќе »