Тест возење со НОВИОТ PEUGEOT RIFTER

На ден 30.11.2018, Еуроимпекс со огромно задоволство го претстави најновиот модел во гамата, модуларниот Peugeot Rifter.

Повеќе »
Дел од менаџерскиот тим на Еуроимпекс во потрага по нови „Team Building“ предизвици

На 18ти мај 2018та година дел од менаџерскиот тим на Еуроимпекс, екипаж од 8 лица, беше дел од Team Building проектот кој вклучуваше патување низ Хрватска (јадранско приморје) на Катамаран 450S Lagoon.

Повеќе »
Еуроимпекс – локален партнер во меѓународен проект во рамките на програмата  Еразмус +

И оваа година, Еуроимпекс, продолжи да соработува со средното сообраќајно училиште АСУЦ Боро Петрушевски – Скопје, во рамките на програмата Еразмус +

Повеќе »
Признание „Томислав Биљарац“ доделено на основачот на Еуроимпекс - Владимир Воиновски

Националното жири за прв пат доделува признание за животно дело наречено „Томислав Билјарац“, во чест на дојаенот на македонското автомобилско новинарство и прв претседател на жирито. Оваа година наградата се врачува за посебни придонеси и резултати во фелата на еден од творците на Еуроимпекс, Г-динот Владимир Воиновски.

Повеќе »
Еуроимпекс во хуманитарна акција во соработка со DFCCA (Drive for Colon Cancer Awareness)

Во организација на институцијата DFCCA, компанијата Еуроимпекс учествуваше во уште еден хуманитарен настан.

Повеќе »
НОВО ПРИЈАТЕЛСТВО „ЕУРОИМПЕКС И МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ“

Потпишување на меморандум за соработка помеѓу Еуроимпекс и Македонска Опера и Балет, и официјално се предавање на клучевите од SUV Peugeot 3008 на Г-динот Ќазим Асотиќ – в.д директор на Македонска Опера и Балет.

Повеќе »