Продажниот тим на Еуроимпекс на обука во регионалниот тренинг центар на Peugeot во Загреб, Хрватска Скопје, 26.5.2017


Продажниот тим на Еуроимпекс на обука во регионалниот тренинг центар на Peugeot во Загреб, Хрватска Во периодот од 18 до 19 мај дел од продажниот тим на Еуроимпекс го посети регионалниот тренинг центар на Peugeot во Загреб, Хрватска.

На програмата за обука на продажни советници со наслов „Преглед на системите и новата опрема која се јавува кај PSA возилата екипата од Македонија покажа и повеќе од завиден резултат од обуката и тестирањето кое беше спроведено од страна на обучените лица.

Со ова се потврдува заложбата од страна на Еуроимпекс да континуирано инвестира во својот кадар, како би се соочиле попрофесионално во тековните обврски и воедно да бидат дел од сите новитети од брендот Peugeot. Се со цел за уште подобро промовирање на возилата на потенцијалните клиенти како и разбирање на нивните желби и потреби.

sl1