Еуроимпекс со Професионален тјунинг на обука во Трино, Италија во организација на Alientech Скопје, 3.4.2017


Еуроимпекс со Професионален тјунинг на обука во Трино, Италија во организација на Alientech   Во период од 13.3.2017-17.03.2017 година, тимот на професионален тјунинг, беше на обука и практична настава за:

- Практично користење на софтверите и уредите за програмирање;
- Теорија и комуникациски модови на најновите генерации на
  електронските контролни единици од возилата;
- Развој и припрема на нови софтвери (Мапи),
  за бензински и дизел мотори.

Оваа обука беше организирана од страна на Alientech во Трино, Италија.

По завршување на истата, тимот на професионален тјунинг, доби сертификати за успешно завршена обука.

Со ова Еуроимпекс, покажа посветеност и зголемување на експертизата и обученоста на тимот од професионален тјунинг, како и зголемено давање услуга на клиентите при сервисирањето на нивните возила.

sl1 sl2 sl3 sl4 sl5 sl6 sl7 sl8