Регионална обука за новиот SUV PEUGEOT 5008

На ден 5.11.2017, во Еуроимпекс, беше извршена регионална обука за новиот SUV Peugeot 5008. Обуката беше водена од страна на г-динот Дарко Радончиќ, составена од теоретски и практичен дел во која тој ги пренесе најновите информации за новиот SUV Peugeot 5008.

Повеќе »

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ISO 9001:2015 И ISO 14001:2015 СТАНДАРДИТЕ

Еуроимпекс ги имплементира стандардите ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015 со кои ги спроведува и постојано ги подобрува системите за менаџмент со квалитетот и животната средина усогласени со барањата на истите.

Повеќе »

ЕУРОИМПЕКС 10 ГОДИНИ ГЕНЕРАЛЕН ЗАСТАПНИК ЗА MILWAUKEE

Еуроимпекс во своето 27 годишно работно искуство, бележи раст развој и успешно стопанисување во различни области вклучувајќи ги сите брендови кои ги застапува.

Повеќе »

Признание за Еуроимпекс од МФС

Овој викенд на 17.6.2017 година се одржа свечена церемонија на Машинскиот Факултет во Скопје на која на 53 генерација студенти на после-дипломски и до-дипломски студии им беа врачени дипломите за успешно завршување на студиите. Беа врачени вкупно 37 дипломи на завршени магистранти, 120 на до-дипломци (четири годишни студии) и 50 до-дипломци (три годишни студии).

Повеќе »

Продажба во боја

Во периодот од 13 до 14 јуни дел од продажниот тим на Еуроимпекс го посети регионалниот тренинг центар на Peugeot во Загреб, Хрватска.

Повеќе »

Изложба на Автомобили и Мотоцикли – АСУЦ

На 28.5.2017 година на полигонот на Авто-Сообраќајниот Училишен Центар АСУЦ “Боро Петрушевски” се одржа третиот по ред собир за сите љубители на автомобили и мотори.

Повеќе »

70 ГОДИНИ ОД ПОСТОЕЊЕ К.К.ВАРДАР

Кошаркарскиот клуб Вардар формиран на 20 јули 1947 година, еден од основачките спортови на СД „Вардар“, го прослави својот 70-ти роденден од формирањето како еден од основоположниците на македонската кошарка!

Повеќе »

Семеен Спортски ДенР

Ротаракт Клуб Скопје, во соработка со Еуроимпекс и оваа година покрај тенискиот турнир „Ротаракт Опен 2017“ го организира првиот Семеен спортски ден (Family Sport Day), кој се одржа во саботата 27.5.2017 во спортскиот центар „Мондано“ во Скопје.

Повеќе »

Продажниот тим на Еуроимпекс на обука во регионалниот тренинг центар на Peugeot во Загреб, Хрватска

Во периодот од 18 до 19 мај дел од продажниот тим на Еуроимпекс го посети регионалниот тренинг центар на Peugeot во Загреб, Хрватска.

Повеќе »

ЕУРОИМПЕКС ОСВОЈУВА МЕЃУНАРОДЕН ТРОФЕЈ ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ НА СВЕТСКОТО НАТПРЕВАРУВАЊЕ ОРГАНИЗИРАНО ОД СТРАНА НА AUTOMOBILES PEUGEOT

Со огромна чест и задоволство известуваме дека тимот од секторот за Резервни делови при Еуроимпекс, генерален увозник за Peugeot во Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија, е повторен победник на натпреварувањето за 2016 година кое секоја година го организира Принципалот - Automobiles Peugeot за своите импортери.

Повеќе »

Еуроимпекс учесник на настанот „Отворен ден“ од Машински Факултет

Еуроимпекс учествуваше на настан „отворен ден“ во организација на Машински факултет кој се одржа на ден 13.5.2017 со почеток во 12 часот, во кругот на паркингот на самиот факултет.

Повеќе »

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ЕУРОИМПЕКС ОД СТРАНА НА ГЕНЕРАЛЕН УВОЗНИК НА РЕНОМИРАНИОТ ШВАЈЦАРСКИ БРЕНД ЗА АВТОМОБИЛСКА КОЗМЕТИКА RIWAX

На 8.5.2017 год. се одржа презентација во просториите на ЕУРОИМПЕКС од страна на фирмата Свиснес-Кар Виница која од март 2016 год. е генерален увозник на реномираниот Швајцарски бренд за автомобилска козметика RIWAX.

Повеќе »

ЕУРОИМПЕКС И МЛАДИНЦИТЕ НА ВАРДАР ЈА ОДБРАНИЈА ТИТУЛАТА

На 9.5.2017 година салонот на Еуроимпекс го посетија младинците на К.К.Вардар за да ја прослават победата над Работнички заедно со Peugeot како нивни пријател и поддржувач.

Повеќе »

Еуроимпекс со придонес за средните стручни училишта

Авто-Сообраќајниот Училиштен Центар „Боро Петрушевски“ од Скопје во соработка со Комора на Занаетчии во четвртокот на 27.4.2017 година, организираа настан во чест на средните стручни училишта. А секако како пријател и поддржувач на студентите и учениците Еуроимпекс зема свое учество.

Повеќе »

ОДЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ НА ТЕСТИРАЊЕТО НА ТЕХНИЧКИ СОВЕТНИЦИ

Во периодот од 19.4.2017 до 22.4.2017, Техничките Советници од сервисните центри на Automobiles Peugeot, од Македонија и Албанија, го посетија Регионалниот Центар за Обука на Automobiles Peugeot, сместен во Загреб, Хрватска...

Повеќе »

Признание за Еуроимпекс од Бизнис Академија Смилевски

Во неделата на 2 април 2017 година, Бизнис академијата Смилевски ги додели дипломите на својата шеста генерација на дипломирани студенти на прв и втор циклус на студии во хотелот Холидеј Ин.

Повеќе »

Еуроимпекс со Професионален тјунинг на обука во Трино, Италија во организација на Alientech

Во период од 13.3.2017-17.03.2017 година, тимот на професионален тјунинг, беше на обука и практична наставаПовеќе »

Еуроимпекс ДОО – локален партнер во Меѓународен проект во рамките на програмата Еразмус +

Еуроимпекс ДОО, веќе долги години соработува со средното сообраќајно училиште АСУЦ “Боро Петрушевски” од Скопје, во рамките на повеќе проекти од Национален и Меѓународен карактер.

Повеќе »

Кошаркарките на K.K. Вардар освоија своја прва КУП-ТИТУЛА и ја прославија заедно со Peugeot

Кошаркарките на K.K. Вардар испишаа нова страница во клубската историја откако ја освоија својата прва КУП-ТИТУЛА.
Возбудени и среќни од победата истата решија да ја прослават со нивниот пријател Еуроимпекс.

Повеќе »

Peugeot 2008 и Peugeot 3008 на Bridal Fashion Night

На ден 12.2.2017, во Хотел „Мериот“, се случи уште една ноќ посветена на невестите и младенците во која брендот Peugeot го зазема почесното место пред самиот влез на хотелот каде моделите Peugeot 2008 и Peugeot 3008 гордо ги пречекуваа гостите.

Повеќе »

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ СО НОВИОТ SUV PEUGEOT 3008 И ДРУЖEЊЕ СО АВТОМОБИЛСКИТЕ НОВИНАРИ

На ден 6.2.2017, во тест центарот на Еуроимпекс, автомобилските новинари имаа можност да се запознаат одблиску со Новиот SUV Peugeot 3008.

Повеќе »

РЕГИОНАЛНА ОБУКА ЗА НОВИОТ SUV PEUGEOT 3008

На ден 5.2.2017, во работните простории на Еуроимпекс, беше извршена регионална обука за новиот SUV Peugeot 3008 на ниво на целата продажна мрежа во Македонија, Косово и Албанија.

Повеќе »