УСПЕШНО ЗАВРШЕНА ОБУКА НА НАСТАВНИЦИ ПО ПРАКСА И НАЈАВА ЗА ПОНАТАМОШНА СОРАБОТКА

На 23.12.2016 година во просториите на Еуроимпекс ДОО се одржа пригодна прослава со која се означи завршувањето на дел од проектот „Воспоставување на училишна компанија со водство и менторство од страна на бизнис секторот“.

Повеќе »
ЕУРОИМПЕКС И ОВАА ГОДИНА НА ТЕХНОМА

Од 18.10.2016 до 22.10.2016 во Скопје се одржа 42-иот Меѓународен саем за металургија, електроника, енергетика, неметали, градежништво, обезбедување и заштита – “ТЕХНОМА“.

Повеќе »
Еуроимпекс учесник во 37-мо меѓународно рели со теренски возила и автомобили

На 8.10.2016 година, Еуроимпекс, зема учество на 37-тото меѓународно рели крос со теренски возила и автомобили кое се одржа во Струмица во 4 класи.

Повеќе »
ОТПОЧНАТА ОБУКА НА НАСТАВНИЦИ ПО ПРАКСА

Долгогодишната соработка помеѓу Еуроимпекс и Авто Сообраќајното Училиште АСУЦ Боро Петрушевски, продолжува и понатаму.

Повеќе »
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ СО НОВИОТ SUV PEUGEOT 2008 И ДРУЖБА СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

На ден 5.10.2016, во тест центарот на Еуроимпекс, од страна на шест доминантни и импресивни предни решетки на новиот SUV Peugeot 2008, беа пречекани автомобилските новинари на кои на кратко им беше презентирано целодневното дружење и возење со новиот SUV Peugeot 2008.

Повеќе »
РЕГИОНАЛНА ОБУКА ЗА НОВИОТ SUV PEUGEOT 2008

На ден 18.9.2016, во работните простории на Еуроимпекс, беше извршена регионална обука за новиот SUV Peugeot 2008 на ниво на целата продажна мрежа во Македонија, Косово и Албанија.

Повеќе »
Изложба на Автомобили и Моторцикли – АСУЦ

Викендов, на 15.5.2016 година на полигонот на Авто-Сообраќајниот Училишен Центар АСУЦ “Боро Петрушевски” се одржа вториот по ред собир за сите љубители на автомобили и мотори.

Повеќе »
ИСТОРИСКИ И НОВИ ВОЗИЛА, УЖИВАЊЕ ЗА СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ

Во саботата, 7.5.2016 година, Еуроимпекс, Амк Џип Рели спорт и домаќинот „Општина Центар“, со „XI меѓународна изложба на историски возила“, приредија уживање за сите посетители.

Повеќе »
СПОЈ МЕЃУ ИСТОРИЈАТА И ИДНИНАТА

На 7 мај, ден сабота, ќе се одвива единаесеттата меѓународна изложба со историски возила, проследена со големото изложување на Peugeot возилата и дел од програмите брендови кои Еуроимпекс ги застапува на Македонскиот пазар.

Повеќе »
ЕУРОИМПЕКС ПО СЕДМИ ПАТ меѓу победниците во секторот Резервни Делови и Пост-Продажба и Сервис, на Светското натпреварување организирано од страна на Automobiles Peugeot

Со гордост известуваме дека тимот експерти од секторот за Резервни делови и пост продажба при Еуроимпекс, генерален увозник за Peugeot во Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија, е повторен победник на натпреварувањето за 2015 година

Повеќе »
Еуроимпекс со престижно признание за „Афирмација на државата во регионот“

На пригодна свеченост во склоп на настанот Автомобил на годината, на ден 25.03.2016 во хотел Александар Палас, беше доделено признанието на Еуроимпекс, генерален увозник за Peugeot во Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија, за „Афирмација на Македонија во регионот“!

Повеќе »
ЕУРОИМПЕКС - ПОЧЕСЕН ГОСТИН НА 7МИОТ РОДЕНДЕН НА ЕСТРАДНИОТ МАГАЗИН BACKSTAGE!

Еуроимпекс, Генерален увозник за Peugeot на територија на Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија покрај долгогодишната соработка беше почесен гостин на 7миот роденден на естрадниот магазин Backstage!

Повеќе »
На УТМС предавање одржа маркетинг директорот на „Еуроимпекс“, г-ѓа Ивана Манчева-Михајовска

Во рамките на програмата за повикување на гости предавачи од различни области кои се составен дел од програмите на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, на 23.03.2016 пред студентите од УТМС предавање одржа г-ѓа Ивана Манчева Михајловска, маркетинг директор на „Еуроимпекс“,генерален увозник на автомобилите Peugeot за територија на Република Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора и Србија.

Повеќе »
Еуроимпекс во поддршка на студентите и деновите на франкофонијата

Еуроимпекс, Генерален увозник за Peugeot на територија на Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија, ги подржа деновите на франкофонијата и беше дел од франкофонските средби.

Повеќе »
Еуроимпекс - генерален увозник за маслата Valvoline

Еуроимпекс е првата компанија во Македонија чие работење е насочено кон трговија со автомобили. Во своето 26 годишно работно искуство, бележи раст развој и успешно стопанисување

Повеќе »
Peugeot комерцијални возила на “Talk in Business” конференција

Еуроимпекс, Генерален увозник на Peugeot за Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија, зема свое учество во “Talk in Business” конференцијата на тема „Дистрибуција и логистика", која беше во организација на ”In Store” магазин.

Повеќе »
Новиот Peugeot 208 блескаше на Bridal Fashion Night

Во организација на Моден викенд-Скопје по третпат се одржа модна ноќ посветена на невестите и младенците во која брендот Peugeot одлично се вклопи со новиот спектакуларен Peugeot 208 Orange Power.

Повеќе »
По Македонија, Србија, Црна Гора и Косово, „Еуроимпекс“ е нов ексклузивен увозник и за Албанскиот пазар

Со почетокот на годината, Македонската автомобилска компанија „Еуроимпекс“ стана нов ексклузивен увозник за Peugeot и за Албанскиот пазар.

Повеќе »