Еуроимпекс на 41от Меѓународен саем на мебел Скопје, 28.03.2015


Еуроимпекс на 41от Меѓународен саем на мебел  Од 25.03.2015 до 29.03.2015 година во Скопје се одржа 41от Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустрија на мебел.

Нашата компанија пред посетителите на саемот ги промовираше производите од познатите светски брендови Бахко (BAHCO) - рачен и машински алат, Милвоки (Milwaukee) – електрични и акумулаторски алати и прибор, како и АЕГ (AEG) – електрични алати.

Посетителите како и секогаш имаа можност одблиску да се запознаат со производите и услугите кои ги нуди Еуроимпекс.

sl1 sl2 sl3 sl4