Еуроимпекс учесник во 35-то интернационално рели со теренски возила Струмица, 11.10.2014


Еуроимпекс учесник во 35-то интернационално рели со теренски возила На 11.10.2014 година, Еуроимпекс, зема учество на 35-тото интернационално рели со теренски возила, кое се одржа во Струмица на патеката одзади хотелот Сириус во 4 класи:
      - Теренски возила,
      - Женски тимови,
      - Теренски возила-олд тајмери,
      - Автомобили.

На патеката пред преку 1000 љубители на автомобили од Струмица, Еуроимпекс ДОО како подржувач на вакви и слични манифестации имаше запазен успех со освојувањето на 2 (две) награди во 2 класи. Класа олдтајмери на Драги Петрушевски како возач на JEEP KAJSER од 1968 и Ивана Манчева како возач на Peugeot 3008 во категорија жени.

Релито помина во најдобар ред со прекрасна дружба меѓу натпреварувачите.

sl1 sl2 sl3 sl4 sl5 sl6