Peugeot 3D каталог – прв во автомобилската индустрија во Македонија Скопје, 09.01.2014


Peugeot 3D каталог – прв во автомобилската индустрија во Македонија  Тимот на Peugeot во Македонија, одлично ја заврши годината со презентација на својот најнов проект.

3D каталог за Peugeot моделите кој е и првиот 3D каталог во автомобилската индустрија во Македонија. Истиот е изработен во 3D димензија видлива исклучиво со 3D очила која се содржи во фотографиите и ѝ дава паралелно чувство на доживување на автомобилот.

Овој 3D каталог, од идеа до реализација беше спроведен од маркетинг тимот на Еуроимпекс. Врвната изработка на 3D ефектот на фотографиите и целосната техничка обработка на каталогот е дело на Ирена Зазоска, веб програмер и одговорна за порталите на Еуроимпекс, додека пак, за содржината и информациите одговорни беа Ивана Манчева, маркетинг директор на Еуроимпекс и Ана Николоска, маркетинг асистент.


„Да се создаде 3D каталог, претставува нишка повеќе во групата проекти и активности кои тековно ги превземаме, за да на взаемно задоволство ја оправдаме укажаната доверба.“ – изјави Кирил Воиновски, Генерален директор на Еуроимпекс.

„Овој 3D каталог, ќе го одбележи крајот на минатата и почетокот на оваа година во знакот на Peugeоt.“ – изјави Даниел Воиновски, Генерален директор на Еуроимпекс.

„Одлучивме Peugeot моделите да ги презентираме на еден специфичен и пореален начин. Водени од потписот на Peugeot брендот кој гласи Motion & Emotion (движење и емоција), преку 3D каталогот, перцепцијата и емоциите го носат читателот поблиску до реалноста.“ – изјави Ивана Манчева, Маркетинг директор во Еуроимпекс.

На потенцијалните клиенти им останува да уживаат, водени низ страните на импресивниот 3D каталог со моделите на Peugeot.

sl1 sl2 sl3 sl4 sl5 sl6 sl7 sl8