ЕУРОИМПЕКС  - СУПЕР БРЕНД ВО МАКЕДОНИЈА ЗА 2013/2014 ГОДИНА

На конференцијата за печат која се одржа на 17.11.2014 година во Белград, Србија, за прв пат беше претставена компанијата „Еуроимпекс Аутогруп“, Ексклузивен увозник за Peugeot брендот во Србија и Црна Гора, компанија која има иста сопственичка структура како и компанијата „Еуроимпекс ДОО“ од Скопје.

Повеќе »
УВОЗНИКОТ НА PEUGEOT ОД МАКЕДОНИЈА – НОВ ЕКСКЛУЗИВЕН УВОЗНИК ЗА СРБИЈА И ЦРНА ГОРА

На конференцијата за печат која се одржа на 17.11.2014 година во Белград, Србија, за прв пат беше претставена компанијата „Еуроимпекс Аутогруп“, Ексклузивен увозник за Peugeot брендот во Србија и Црна Гора, компанија која има иста сопственичка структура како и компанијата „Еуроимпекс ДОО“ од Скопје.

Повеќе »
ЕУРОИМПЕКС ПРВ ЗАСТАПНИК ЗА АLIENTECH ВО МАКЕДОНИЈА

„Еуроимпекс“ на саемот „Технома 2014“ ги претстави AlienTech уредите за кои компанијата стана прв и генерален застапник за во Македонија.

Повеќе »
PEUGEOT КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

Новиот Peugeot Boxer, ќе ги задоволи сите потреби на професионалците.

Еуроимпекс, Генерален увозник за Peugeot во Македонија, Србија и Црна Гора, на саемот „Технома“ го претстави новиот Boxer пред Македонската јавност, како и целата товарна гама.

Повеќе »
САЕМСКО ПРЕТСТАВУВАЊЕ - ТЕХНОМА 2014

Од 14.10.2014 до 18.10.2014 година во Скопје се одржа 40-тиот Меѓународен саем за металургија, електроника, енергетика, неметали, градежништво, обезбедување и заштита – “ТЕХНОМА“.

Повеќе »
Еуроимпекс учесник во 35-то интернационално рели со теренски возила

На 11.10.2014 година, Еуроимпекс, зема учество на 35-тото интернационално рели со теренски возила, кое се одржа во Струмица на патеката одзади хотелот Сириус во 4 класи.

Повеќе »
ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЈУНИНГ ВО МАКЕДОНИЈА СО КОМПАРАТИВНО ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

„Еуроимпекс“ е првата компанија во Македонија која овозможува споредбено тест возење. Посетителите на Охрид, викендов имаа можност да тестираат и споредуваат. Присутните, имаа прилика да го возат „Автомобилот на годината“ во Европа, новиот Peugeot 308 и тоа во две изведби: нетјунирано возило и мотор 1.6 HDi со 92 КС и тјунирано возило со истиот мотор но со добиени 115 КС.

Повеќе »
Еруроимпекс, генерален увозник за Peugeot во Македонија, Србија и Црна Гора

Со цел да го загарантира својот развој, Automobiles Peugeot донесе одлука да примени регионална стратегија за увоз и дистрибуција во Балканските земји. За таа цел, Automobiles Peugeot го прошири своето партнерство со „Еуроимпекс“. Со ова, од 01-ви Јули 2014 година, „Еуроимпекс“ прераснува во Генерален увозник и дистрибутер на брендот Peugeot во Македонија, Србија и Црна Гора. Основана во 1990 година, „Еуроимпекс“ ја започнува својата активност со Peugeot во 1992 година, а за време на изминатите 22 години постигнува значителни резултати во Македонија.

Повеќе »
IX-тата МЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА СО ИСТОРИСКИ ВОЗИЛА И ГОЛЕМОТО ТЕСТ ВОЗЕЊЕ НА МОДЕЛИТЕ НА PEUGEOT

Денес, „Еуроимпекс“, Генералниот увозник за Peugeot во Македонија, беше домаќин на IX-тата по ред меѓународна изложба со историски возила која се одржа на локација на Трета Македонска Бригада број 72, 1000 Скопје.

Повеќе »
ШЕСТИ ПАТ меѓу победниците во Пост-Продажба и Сервис

Еуроимпекс ДОО долга низа години е учесник на натпреварувања организирани на светски рамки на ниво на импортери од страна на Automobiles Peugeot. Во натпреварувањата се зададени задачи и цели со чие исполнување се добиваат поени со кои се вреднува работењето на импортетот во земјата како и на неговата овластена сервисна мрежа, во однос на пост-продажните активности, резервните делови и дополнителната опрема и сервисните промоции.

Повеќе »
Саемско претставување

Од 25.03.2014 до 30.03.2014 година во Скопје се одржа 40 Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустрија на мебел. Нашата компанија пред посетителите на саемот ги промовираше производите од познатите светски брендови Бахко (BAHCO) - рачен и машински алат, Милвоки (Milwaukee) – електрични и акумулаторски алати и прибор, АЕГ (AEG) – електрични алати.

Повеќе »
Еуроимпекс од сега и со професионално тјунирање на сите брендови на возила

„Чест ми е да Ве информирам дека потпишавме Договор за соработка со словенечката компанија CSS Performance Tuning и во иднина Еуроимпекс е во функција на Генерален застапник за Македонија, кога е во прашање тјунирањето возила.“ – изјави Генералниот директор на Еуроимпекс, г-динот Кирил Воиновски.

Повеќе »
Еуроимпекс генерален застапник за CSS Professional Tuning

Еуроимпекс официјално стана генерален застапник за CSS Professional Tuning, со лиценцирани софтвери на Alientech од Италија, преку официјалниот застапник CSS Performance Tuning од Словенија.

Повеќе »
Трофеј за освоено прво место на пост-продажниот тим на Еуроимпекс

Во конкуренција на 56 земји пост-продажниот тим на Еуроимпекс ДОО и неговата сервисна мрежа го освои 1 (првото) место за најуспешно извршување на пост-продажните активности

Повеќе »
Peugeot 3D каталог – прв во автомобилската индустрија во Македонија

Тимот на Peugeot во Македонија, одлично ја заврши годината со презентација на својот најнов проект.


Повеќе »