Euroimpex се залага за реализација на договорениот квалитет и рокови за услугите кои ги дава при увоз, продажба, испорака, пост-продажба и сервисирање на брендираните производи во согласност со искажаните и реални барања на корисниците и важечките закони и прописи, како и својата посветеност кон заштита на животната средина, што вклучува превенција од загадување и други облици на грижа.

Тимот на EUROIMPEX е секогаш спремен со задоволство да им помогне на нашите клиенти.

Вашето мислење, високо го цениме. Однапред Ви благодариме што ќе го споделите со нас.

Полињата означени со * се задолжителни.

Ве молиме по пополнувањето притиснете на „Испрати“
за да биде регистрирано Вашето мислење.

задоволни делумно задоволни незадоволни

 

 

 


Вашите податоци нема да бидат злоупотребувани, пренесувани на трети лица или јавно публикувани. Истите се заштитени и ќе се користат исклучиво за анализа од страна на Еуроимпекс ДОО.
За повеќе информации Ве молиме внимателно да ја прочитајте нашата Политика за приватност и заштита на личните податоци.