Водечките компании за производство на автомобили му веруваат на Банер (Banner). Банер (Banner) како бренд представува синоним за: врвна технологија за батерии, прецизна испорака, одлична услуга кон клиентите.За повеќе информации посетете го http://www.bannerbatterien.com