ПРОДАЖБА НА АЛАТИпромотивни акции ►


Уште од основањето на компанијата во 1887 година, АЕГ (AEG) претставува темел на германското инженерство, дизајнот и прецизноста. Се залага за одлични перформанси, што е причина повеќе зошто секој производ и услуга се креирани и развиени за да бидат во совршена форма и функција.


Во 1898 година АЕГ (AEG) ја претстави првата пренослива дупчалка на светот. Денес, АЕГ (AEG) има понуда на палета производи кои ја продолжуваат гордата историја на брендот.

За повеќе информации посетете го http://www.aeg-powertools.eu