Промотивни акции АЛАТИ

logo AEG
Сет од 2 акумулаторски дупчалки
18V/1,5 Li-Ion
Сет од 2 акумулаторски дупчалки
АРТ: JP2B18Li-152B
16.990 денари 14.990 денари
Сет акумулаторска дупчалка + ударен одвртувач 18V/1,5 Li-Ion
Сет акумулаторска дупчалка
АРТ: JP2A18LI-152B
20.990 денари 16.990 денари
Циркулар за ламинат, иверица и керамика
Циркулар за ламинат, иверица и керамика
АРТ: MBS30TURBO
14.990 денари 11.990 денари

Гарнитура влошки за одвртување
40 парчиња
Гарнитура влошки за одвртување 40 парчиња
АРТ: 4932352255
1.290 денари
Повеќенаменски осцилаторен алат
со изменлива глава
осцилаторен алат
АРТ: OMNI-300KIT1
9.990 денари 8.990 денари

logo bahco

Кутија за алат

Кутија за алат
АРТ: 4750PTB50
1.790 денари
Универзална секира

Универзална секира
АРТ: 494-600
1.190 денари
Ножици електричарски

Ножици електричарски
АРТ: SC150NG
690 денари 590 денари

Нож – Длето

Нож – Длето
АРТ: SB-2448
1.190 денари 860 денари
Лежалка за сервис + столче
Лежалка за сервис + столче
АРТ: BLE304
6.990 денари
Дигалка за коли и мотори 1Т

Дигалка за коли и мотори 1Т
АРТ: BH1M1000
33.990 денари 28.890 денари

logo irimo

Торба за алат

Торба за алат
АРТ: I-9022-1-16SB
1.299 денари
Гарнитура грип клешти

Гарнитура грип клешти
АРТ: I-648-4-W
2.550 денари 1.999 денари
Одвртувач со крцкало и влошки
Одвртувач со крцкало и влошки
АРТ: I-475R-1/4-110
999 денари

logo Milwaukee

Пила за отворање врати и прозори во цигла, малтер...
Пила за отворање врати и прозори во цигла, малтер...
АРТ: KS26
69.990 денари 55.200 денари
Дупчалка за фиксирање во бетон

Дупчалка за фиксирање во бетон
АРТ: PFH22QE
12.990 денари 10.990 денари
Акумулаторска дупчалка + хилта 12V/4,0Ah Li-Ion
Акумулаторска дупчалка + хилта 12V/4,0Ah Li-Ion
АРТ: M12CPP2B-402C
29.990 денари 24.990 денари

logo palmera

Куфер за алат за електроника
Куфер за алат
АРТ: P-941700
6.990 денари
Куфер за алат за електроника
на тркала
Куфер за алат на тркала
АРТ: P-941710
15.990 денари

logo ridgid

Секач за ИНОКС цевки
Секач за ИНОКС цевки
АРТ: R-31803
5.990 денари
Ласерски мерач за температура /-50° - 800°С/
Ласерски мерач за температура /IR-100/
АРТ: R-36153
7.990 денари 7.191 денари
Гас детектор за метан, бутан, бензин, хидроген, етан...
Детектор за истекување на метан /CD-100/
АРТ: R-36163
4.990 денари