НОВО ПРИЈАТЕЛСТВО „ЕУРОИМПЕКС И МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ“

Потпишување на меморандум за соработка помеѓу Еуроимпекс и Македонска Опера и Балет, и официјално се предавање на клучевите од SUV Peugeot 3008 на Г-динот Ќазим Асотиќ – в.д директор на Македонска Опера и Балет.

Повеќе »